BMW X3

XDRIVE 20d High EXE/M PAKKET/PANORAMA/LEER/ENZ
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 124.741 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    J-373-ZJ
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurWit metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)471 X 189 X 168
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Mooie zeer complete BMW X3 X Drive van 1e Eigenaar.

    Auto wordt in opdracht van klant verkocht
    OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN, EN IN VERBAND MET ANDER AFSPRAKEN DIE WIJ HEBBEN STAAN , GRAAG VOOR BEZICHTIGING EN PROEFRIT EVEN TELEFONISCH EEN AFSPRAAK MAKEN
    Vorm, constructie, prestaties en techniek... Duitse auto's behoren tot de beste van de wereld, en dat is niet voor niks. Deze diesel heeft een automatische transmissie. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook is de auto voorzien van: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, warmtewerend glas, aluminium dakrailing en in delen neerklapbare achterbank.

    Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst, en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Even de smartphone erin klikken en de draadloze telefoonlader zorgt vanzelf voor nieuwe energie. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW X3 een achteropkomend verkeer waarschuwing. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control en dvd-systeem.

    In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf van der Lee al meer dan 50 jaar sterk in service.
    OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN, EN IN VERBAND MET ANDER AFSPRAKEN DIE WIJ HEBBEN STAAN , GRAAG VOOR BEZICHTIGING EN PROEFRIT EVEN TELEFONISCH EEN AFSPRAAK MAKEN

    Eventueel technische keuringen door derden zijn natuurlijk altijd toegestaan.

    Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, zijn fouten in de advertentie zoals specificaties, opties en uitrustingsniveaus altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Afdaal assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Airco separaat achter
    Alarm klasse 3
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap