Audi A4

Avant 1.8 TFSI 170 PK XENON NAVI SPORTS-ST CLIMA TRH AFN ENZ
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 119.599 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-766-VK
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2012
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)483 X 183 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Zeer Mooie Audi A4 Avant inclusief nieuwe APK en NAP-pas. Inruil is natuurlijk altijd mogelijk.
    Prijs inclusief 6 maanden Bovag garantie en afleveringsbeurt € 14.950,00

    Laat u niets wijsmaken, deze Audi A4 Avant biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2012. S-Line styling vertegenwoordigt de overtreffende trap in smaakvolle sportiviteit. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Staat u voor een stoplicht, dan is er geen aandrijving nodig. Het start-stopsysteem schakelt de motor weer aan als het groen is en u gaat verder rijden. In deze Audi profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank.

    Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

    De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont.

    Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf van der Lee al meer dan 50 jaar sterk in service.
    OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN, EN IN VERBAND MET ANDER AFSPRAKEN DIE WIJ HEBBEN STAAN , GRAAG VOOR BEZICHTIGING EN PROEFRIT EVEN TELEFONISCH EEN AFSPRAAK MAKEN

    Eventueel technische keuringen door derden zijn natuurlijk altijd toegestaan.

    Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, zijn fouten in de advertentie zoals specificaties, opties en uitrustingsniveaus altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.

    Opties
    Achterbank neerklapbaar
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun achter
    Armsteun voor
    Garanties
    100% onderhouden